Hoe werkt het?

Ja, ik wil een picknick op één van de prachtige locaties die Eindhoven rijk is. Maar hoe nu verder?

Wil je een picknick organiseren voor een grote groep van 10 personen of meer? Ga dan naar deze pagina. Heb je een kleinere groep? volg gewoon de simpele stappen hieronder:

1. Kies uit één van onze heerlijke picknicks op de picknick-pagina;

2. Koffie of thee (English blend, groen en rooibos) wordt standaard in overvloed bij de picknicks bijgeleverd, behalve bij de Kinderpicknick, de Borrel @ the Park en als je zelf je picknick samenstelt via ‘Klik mijn picknick’. Wil je daarnaast iets anders drinken? Je kunt kiezen uit diverse opties. Deze kun je vinden op onze dranken-pagina

3. Beslis op welke dag en hoe laat je wilt dat de picknick wordt bezorgd;

4. Bepaal waar je je picknick bezorgd wilt hebben? Voor inspiratie, zie onze locatiepagina;

5. Geef al je keuzes door op onze contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Extra wensen of een speciale boodschap voor degene voor wie de picknick is? Je kunt het allemaal doorgeven via diezelfde contactpagina. Wij proberen altijd zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen.

Dat viel mee, toch? Let nog wel even op onze schuine lettertjes hieronder:

Het minimale aantal personen per picknick is twee, uitgezonderd de Kinderpicknick. Wil je bijvoorbeeld de Strijp-T(ea) en de EHV Basic? Dan moet je deze minimaal per twee personen bestellen.

In verband met het doen van inkopen geldt een minimumbesteltermijn van drie dagen voor de door jou gewenste picknickdatum, mocht je later bestellen is het aanbod afhankelijk van de beschikbaarheid van de producten. Wij vragen 50 euro borg voor de mand inclusief toebehoren. Dit is voor de manden, kleden en overig niet-wegwerpmateriaal dat we graag weer terug willen op het moment dat we onze spullen weer komen halen. Deze borg moet contant worden betaald bij afgifte of kan vooraf worden overgemaakt en krijg je contant terug op het moment dat wij de mand weer komen ophalen en alles compleet is.

Betaling van de picknick vindt minimaal 24 uur voor de afgesproken tijd plaats via een bankoverschrijving of moet 24 uur vooraf contant worden afgerekend. Geen betaling betekent geen picknick. Eventueel afmelden van de picknick moet 48 uur voor de afgesproken datum en tijd gebeuren. De diverse prijzen staan vermeld op de verschillende pagina’s.